Missie en visie

De missie is een online gemeenschap te creëren die zich duidelijk onderscheidt van het huidige globale webaanbod voor kinderen. Een plek waar kinderen in een beschermde omgeving online kunnen spelen en leren.
Projectnaam: Splonk!
Splonk! is een MMO-game (massively multiplayer online game) en verschilt van andere initiatieven
door de innovatieve exploitatie van bestaande technologieën. Optimale aandacht is besteed aan het creëren van een veilige virtuele kinderwereld waarin kinderen zelf op ontdekkingstocht kunnen gaan, vrienden ontmoeten, kunnen chatten, spelen en leren. De interactie met anderen zorgt voor een extra dimensie. Ook onze huisdiersimulaties gaan een stap verder en geven de virtuele kinderwereld een unieke draai. Met deze benadering wil Splonk! een leidende positie veroveren in de wereldwijde markt voor online gemeenschappen voor kinderen. De behoeften van onze jonge gebruikers stellen wij altijd op de eerste plaats. Wij geloven namelijk dat de focus op de ultieme gebruikerservaring uiteindelijk voor het lange termijn succes zorgt. Een goed product stimuleert jonge spelers om leeftijdsgenoten door mond-tot-mondreclame enthousiast te maken voor Splonk! Op die manier kunnen wij onze missie efficiënt en winstgevend verwezenlijken.

  • Een veilige plek voor kinderen creëren waar ze spelenderwijs leren
  • De interactie tussen vrienden, tussen gebruiker en zijn pup, de games en de virtuele wereld zo leuk
  • mogelijk maken
  • De gebruikerservaringen en de technologie continu blijven verbeteren
 
Neem je puppy mee en toon je liefde!
Link naar Splonk vanuit jouw blog of webpagina!
Kopieer en plak de code hieronder voor deze gave puppy button!
 
 

 

Algemene voorwaarden (c) FellaMedia BV
De naam en het intellectuele eigendom (idee, gedetailleerde uitvoering) zijn onderhevig aan een claim die rechtmatig is beschermd.